top of page

Foundation-2-Freedom Panel - Discussion Group

Public·18 Attendees

Film Scoala Curajului Online Subtitrat


Film Scoala Curajului Online Subtitrat
Dacă sunteți în căutarea unui film de aventură și familie, care să vă inspire și să vă emoționeze, atunci vă recomandăm să vizionați filmul "Scoala Curajului" online subtitrat. Acest film este o adaptare cinematografică a romanului omonim al scriitorului american Arthur Ransome, care spune povestea unei familii care se mută în sălbăticie pentru a scăpa de stresul și poluarea orașului. Ei învață să trăiască în armonie cu natura și să facă față provocărilor și pericolelor pe care le întâlnesc.


Filmul "Scoala Curajului" a fost lansat în anul 1975, sub titlul original "The Adventures of the Wilderness Family", și a avut un mare succes la public și la critici. Filmul a fost regizat de Stewart Raffill, și are în distribuție actori precum Robert Logan, Susan Damante, George 'Buck' Flower, John F. Goff și Ham Larsen. Filmul are o durată de 100 de minute și este clasificat ca fiind potrivit pentru toate vârstele.


Download Zip: https://vittuv.com/2w3uuY


Filmul "Scoala Curajului" online subtitrat poate fi vizionat pe platforma YouTube, pe canalul Școala Curajului, unde puteți găsi și alte materiale video interesante despre activism, ecologie, educație și drepturile omului. De asemenea, puteți afla mai multe informații despre film pe site-ul CineMagia, unde puteți citi sinopsisul, distribuția, recenziile și părerile altor spectatori. Dacă sunteți pasionați de filme documentare și scurtmetraje, puteți vizita și site-ul Aarc.ro, unde puteți găsi filmul "The School of Courage" (1982), un documentar de 10 minute despre curajul tinerilor activiști din România.


Vă dorim vizionare plăcută!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Attendees

 • Rondell D. Terry
 • Kiều Oanh
  Kiều Oanh
 • Thomas Panfilov
  Thomas Panfilov
 • Leo Reed
  Leo Reed
 • Tom Palma
  Tom Palma
bottom of page